en blomma i en fiskskål med citron i vattnet.

är det det varma vädret som gör mina ögon så trötta ?
Man måste borsta tänderna innan man ska sova annars kan man få hål i dom. Då gör det ont att laga hålen i tänderna sen. hos en tandläkare. jag uppskattar vädret jag har fixat, värme och allt.

Dagens ros.

Jag har ingen aning om vart musiken kommer från. Men någon väldigt långt borta spelar Bob dylans The times the are A-changing. Vill ge en stor bukett med rosor till denne person.

c&c

Surfar runt med mammas 50000 tums dator för att min behagliga 13" är på besök hos ellen.
När jag cyklade hem från jobbet idag så såg jag en riktig pirat tjej! Hon hade en att halvt ben och en papegoja på axeln. Jag antar att en haj bet av hennes ben för länge länge sedan...
.
Jag blir så fruktansvärt less på radiomusik. Alla låtar låter exakt likadant och det måste bara vara samma låtskrivare. Artister som faktiskt har bra röster säljer den till någon som gör en nutidspoppig datorlåt med en svängig melodi för att sedan lägga in en liten rap-del i mitten av låten, sedan våldta refrängen och refräng melodin och sen är låten slut.
.
Glass och kaffe.

Mormis <3

Man blir lite lycklig när man kommer hem och ser att det finna nybakade bullar från mormor. Big love. huge love

mjölk och bullar.

Jag har den absolut bästa jobboutfiten man kan ha. En vit rock, bakvänd keps och gummihandskar. Det är fan coolast.
.
nu har jag nästan sopat " att göra " listan rent för mig. jag är king king king. Jobbar tills på torsdag sen är jag ledig ledig ledig bara sitta bredvid bredvid inte göra nånting nånting alls. bara göra nånting nånting nice.
.
Jag hörde en sån förfärlig låt idag som hette Kom igen med nanne. Jag höll på att spy blod och tårar. Så det var klart att jag var tvungen att kolla på spotify om den verkligen var så dålig som jag först tyckte och den var faktiskt värre. Ta del av den du med! Nanne – Kom igen.
.

Just såhär

Så här ska jag döden dö. just så.

jag vill bara gilla, gilla killar, killa sillar, pilla frilla.

Jävla facebook.

If love is fire, show me smoke.

Här sitter jag med jätte långt hår, en pistol i ena handen och en yoghurt i den andra.
Den här yoghurten är så spanien nostalgi för mig då vi var där varje sommar i ett hus när jag var typ 0-10 bast och åt sån till frukost. Så jävla gott assså xD xD
.
På tal om pistolen i högra handen så har jag gjort den själv, först så sträckte jag ut alla fingar på min hand. Sedan böjde jag in ring och lillfingret och efter det så vinklade jag handen några grader.  OCH WOZZAO. du har en pistol
På tal om pistol och vapen osv så är den här musikvideon riktigt snygg. Det hade varit trevligt att göra en snygg musikvideo någon gång måste jag erkänna. Jag har fruktansvärt många ideér som jag ska förverkliga i sinom tid.
.
Jag och Ellenpellen kollade på en söt film som heter I Am Sam. Den var söt som tusan faktiskt.
Precis som jag.

me heart u

Den här tjejen är anledningen till att jag kliver upp varje morgon. Hon är ljuset i min vardag och mina känslor är för henne är obeskrivliga. Cathymay15.

Lira gura trubadura

Där jag jobbar så har vi en radio med en radiokanal som fungerar, den spelar först och främst dålig musik. Den har även nyheter som är totalt värdelösa och varje dag får jag höra om hur dåligt det går för bilföretaget Saab. Varje gång jag hör det så bryr jag mig så sjukt lite, bara för att Saab har varit svenskt en gång i tiden så betyder inte det att varje svensk som lyssnar på dålig radio bryr sig om hur det går för deras tillverkning. Snart ska jag äta spaghetti och köttfärsås, gott gott gott.
.
Jag önskar att jag hade lite fina bilder som jag kunde dela med chafrurare. men icke.

Liksom ingen ordning.

Alltså nu får jag nog ta mig själv i kragen här känner jag, jag har tappat bort min nässpray som jag verkligen behöver, jag måste fixa nytt bankkort, jag måste lämna tillbaka pengar jag har lånat när jag inte kunnat använda mitt bankkort. Jag måste fixa körkortstillstånd som jag har skulle gjort för länge sen, jag måste ta bättre hand om min hals så jag äntligen kan börja träna igen. Osv osv osv. Nu har jag lagt allt att göra på en hög som snart kommer falla rakt ner över mig om jag inte börjar få något gjort. Jag tar så mycket egentid när jag sitter för mig själv och låter alla rutiner och nödvändigheter flyga iväg med vinden. Den här jävla veckan ska jag få så jävla mycket gjort, och göra allt jag kommer på på en gång. Nu- sova.

spela mitt halsband, sno min fiol.

Den här bilden känns jävligt chafrur. Den är chafrur.

Hänga runt, glida runt, tjäna pengar.

Jag har varit en liten tillbaka sprungen katt i aspås igår och idag. Fast nu är jag tillbaka till stadsråtte livet...
Jag myste med äckliga samuel och äckelcindy vid vattnet och på torget. usch.
dra.
.
Alltså... hur kan man dö av något sånt här?
Då vet jag faktiskt inte om man är värld att leva, klarar man inte av att ligga på magen och hålla balansen så tror jag nog att det är lika bra att ge upp i livet. Lägger man sig på en krokodil så tror jag nog att man är så dum att man inte kan göra någon som helst nytta i livet och därmed förtjänar att bli uppäten och dö en blodig död. Då är det bättre att krokodilen får lite mer mat och kan växa och föda mer krokodiler som kan äta fler dumma människor.
.
Förresten så hatar jag aftonbladet, det kan stå så dåliga och onödiga grejer ibland. " sanningen bakom Silvias tårar", " så blir vädret i sommar" och "5 enkla steg att gå ner i vikt".
Folk som köper tidningen i hopp om att hitta en genväg till att bli smal måste känna sig ganska lurad när dom läser och ser att det står att dom måste röra på sig för att gå ner i vikt, och att den inte finns chips som du blir smal av.
stackars dumma människor.
.
hej hej lilla bullunge vad långt hår du har lilla bullunge. vad breda axlar du har lilla bullunge bothisibooo jiho.
Imorgon ska jag sälja min kropp och tjäna pengar!

cha frur

Hade en mysig chill och longboardkväll igår, gjorde det som man gör om man är östersundpojke,åker longboard.
Just nu är jag i Aspås hos mr svanborg. :# :# :3:3

Blommor är fina

Jag satte på mig fina cykelkläder och tog mormors gamla cykel på en cykeltur längs vattnet.
Jag plockade en fin bukett blommor till mig själv. Det är den finaste bukett blommor jag någon gång har fått.
Jag gillar att plocka blommor, jag ska börja göra det på heltid hädanefter.
Jag svängde in på en parkering vid lidl och såg en fin parkerad bil.
När jag åkte vid vattnet så låg det en död fågel på vägen, utan skador och den såg så peaceful ut. Perfekt död att bara flyga runt i luften och känna att man har gjort sitt, sen störtar man bara rakt ner i asfalten vid vattnet.
Så ska jag också dö.

cha frur

Här sitter jag och kollar runt på internet, bra bloggar osv, försöker få till någon slags smidig plan inför kvällen och plötsligt får jag en sån lyckoattack i hela kroppen och känner att livet är det bästa som finns.
Jag skulle kunna skriva en bok om kärnteknik bara för att göra något kreativt, eller springa till månen och kolla på jorden mellan mina fingrar. Jag vill sitta på en vingård i italien och se solen gå ner och känna lukten av cigarrök från min beiga kavaj.

ystad

Fixade nässpray. Tog vägarna förbi donken och köpte mcflurry och Kaffe.

Plingpling

Skön video.
.
Har haft filmen " Forrest Gump" på min dator pisslänge men nu tog jag mig tid att kolla på den. Riktigt skön film.
Jävla genier som gör så lyckade filmer.
.
Hittade lite bilder från gårdagen. Jag och mix hade the time of our lives ute på en brygga i gällö
Där eldade man midsommarstången och sedan sprang man runt den och sjöng.
Vi hittade tillbaka till stan och där hamnade vi i en lägenhet med mycket trevligt folk men blev utlåsta i fönsterkarmen 400 meter upp i himlen. De e lugnt fan.
.
Nässpray är något jag har saknat ofantligt mycket dom senaste 2 dagarna så jag står inte ut längre, jag ska ta min cykel till apoteket.

every day hazzle

fan fan vad lång dag. Jag har så jävla ont i skallen. kebab var gott.
skjut en gås.
.
Jag hatar housemusik, skrillex och sånt på fester. Det ska ju vara fet musik som man kan sjunga och blir galen av. Typ värsta dödsmetall så man bara står och skriker och headbangar. eller turkisk arabmusik så man kan dansa som fulaste killen i skolan.
.
Like a g6 like a g6 like a g6. dålig dålig.

och det är

Och det är midsommmar.
Om det hade varit för ungefär 10-5 år sen så hade jag klivit upp klockan 8 och åkt på ett traktorflak till någon äng och plockat blommor med mamma och alla aspås vänner, sen åkt till holgers och gjort en midsommarstång av alla blommorna. Tur att det är över iaf.

TITS OR GTFO

TITS OR GTFO

Jag vill se dig som gud skapade dig.

HAHAHA älskar.

alla enhörningar är inte fina.

aj... aj.. aj.. Surfade (tyvärr) runt på någon Östersunds blogg och hittade den här, där den blev hyllad på personens blogg... Låten är ju fruktansvärd på alla sätt och vis. Jag skulle hellre bli våldtagen av rebecca black i ett dygn än att lyssna på den här låten i 10 minuter. Varför ska alla pissiga " mode & och trend " bloggare vara så jävla dum i huvudet för? Kan det slutas göra dålig musik av töntiga bloggare.
Jag förstår givetvis att alla rövslickande 16-åriga tjejbloggare tycker att låten är helt wonderful precis som Dessie, kissie, pissie, b1 och b2 och vad nu alla trendiga Stockholms bloggare heter.
Näe, inse faktum dumma moderna fjortisbloggare. Ni kommer aldrig få lika många views som alla dom här,
.
antingen måste man göra något bra för att bli känd, eller så låtsas man vara någon annan och gör något totalt värdelöst som påverkar unga tonårstjejer med lågt självförtoende negativt när dom redan sitter och gråter över sina sneda bröst för att sedan gå ut och blogga från sin smutsiga lägenhet att dom vill göra som Kissie och fylla ansiktet med motorolja och sperma för att hon är ju så jävla fin och en bra bloggerska.
.
"New jeans, high heels 
I got everything, Check
Everybody look at me
I'm the one you wanna be
Lush lips, lovely legs
Dessie makes you dizzy, BAM!"
Men gud vilken underbar och givande låttext! man blir verkligen varm i hjärtat och dessa fina texter. Man känner hur mycket entusiasm och kreativitet det ligger bakom en sån här hipp låt. 
.
Hade jag haft ett koncentrations läger så är det ju inte våldtäksmän och mördare jag hade gasat, det är fan hela svenskabloggpatrullen, dom som gillar, och vill bli som bloggarna kan få en biljett till att snorta askan som blir kvar från the bloggers med ett urholkat läppstift för att sedan bli smittade av bloggimagen och därefter själv hamna i ugnen.
.
 frid och fred, ställ alla idiotbloggare på led. du kan vara lugn, du ska bara in i en ugn..
.
Glad midsommar chihoo!


 

"white-space: pre-wrap; word-wrap: break-word; line-height: 20px; font-family: verdana, sans-serif;">




de e fest nu

Fan vad jag gillar. haha otroligt sköna. Jag vill också heta Mange.

ple.ase

Damn

canvas

schysst bomber-jacka.

soderling

hehe det var en liten flicka ute på gatan som skrek surpuppa till sin mamma med värsta sura gnällrösten.
jag ska aldrig skaffa barn.
boom

he.art heart heart

Jag heter dans och jag gör en rasmus

OBS HOPS LOBS

oj oj oj. Tennis på tv. Anton sover på soffan eftersom att vi var tvunga att slita oss upp vid den helt orimliga tiden 12.15.. Jag måste snart sova igen.
.
OBS ring mig ikväll.

enhörningar är fina.

det blev en sen natt och en tidig morgon. Jag älskar donkens gratis internet. Jag älskar deras vaniljmilkshake
till frukost. Jag sitter på donken nu men jag måste till banken och fixa nytt bankkort.
Det sitter en ensam gubbe snett mittemot mig på donken och pratar ekonomijobb och pengar samtidigt som han äter donkenburgare. Det står en enhörning på torget och skäller som en hund samtidigt som han sparkar på cyklar med sina militär kängor.

hovet inatt: visa oss bilderna.

Hänger hos Love åkerström med fint folk. Det är chill fan.

Myser och har sommar.

Åh nu kom Charmi & Schill

Thathipsteporn.org

Jävligt fina bilder från thathipsterporn, klicka på bilden så kommer du till deras blogg.
All cred till dom!

& hej.

Jag tycker om mitt hemma, det är fint i mitt hemma.
Nu kom simbasjödin.
Hejhej / simplord & fisklarsa

I´m going back I´m going back.

YES. Äntligen klar med jobbet för den här veckan. Ledig tills på måndag, fint väder, herr simon sjödin kommer snart, jag är pigg och min dator är underbar. Nu har jag mer tid att skriva på chafrur och göra annat som jag tycker är roligare än att jobba. Kommer även försöka klippa ihop lite filmer och musik som jag har halvklara.

Hittade en fin skjorta som är köpt på Levi´s i Stockholm som jag inte har använt på ett tag, har nästan glömt hur bra den är. Dock är jag så sugen på att konstant köpa kläder att jag snart cuttar någon.
Älskade bästa vän.

Kasta mig till dig.

Promenerade en promenad med Anton i detta uppfriskande väder. Jag förstår inte vad sommar är egentligen. Man har as fina planer på att sitta i solstrålande parker med goda vänner och lyssna på musik och vara kära i varandra.
Men det blir ju sällan som man tänkt sig såna här gånger. Jag kanske inte ska lägga ribban så högt och hoppas att allt ska vara perfekt hela tiden utan lägga mig på en nivå då allt är bra istället. Bra blir perfekt.
Jag ser inte fram emot att jobba imorgon heller, fuck ansvar och rutiner på sommarlov. Jag vill att det ska vara som det var när jag var 12 bast och skejtade i Aspås rampen och tyckte att det var as härligt.
.
.
.
Ät en björn och palla äpplen

Fucking manboobs i örat.

Skulle gärna vilja kunna ladda upp bilderna i större format, men då delas den på längden och skär liksom av bilden.
Ps. hjälphjälp.
.
Har kollat klart på prison break säsong 1 nu. Ska ladda ner andra säsongen snarast. Jobbar imorgon, sen ledig tills på måndag. Hoppas att det blir Gällö på midsommar, hade varit mycket trevligt.
.
Ja, på sista sista bilden är det inte snus jag har på tänderna. Jag har suddat bort lite av tänderna för att jag tyckte att det var coolt, jag är inte röd på riktigt heller, det är redigerat  ehe...
.
.
.
Dagens ungdomar.

jack in the ass

Funderar lite på om Jackass kille Ryan Dunn är död eller inte...
Man vet ju aldrig med nyhetsskrivare. Dom är ju dumma i huvudet hela högen.
Inte för att jag bryr mig så mycket om Ryan Dunn, jag känner han ju inte och folk dör ju hela tiden ffs.

Köra bil åka epa.

Hehe.. åkte buss med Mica arbetare som är lite skönare än vanliga människor. jag älskar dom.
Speciellt en gubbe som beter sig som han är 12 år och cool. Typ när det var en som klev på bussen så tappade han något på golvet och den ena micakvinnan frågar micamannen om dom ska säga att han tappde den där grejen
-"äh, den där har väl ändå inget viktigt på sig, isåfall märker han väl det själv. Det viktigaste är att man inte tappat något själv."
SKÖN.

Inte bitter

eh bara en liten, liten grej jag kom att tänkta på ehe..
Jag surfar runt lite så här på facebook läser lite blogg och så.. stopp.
Jag ser att folk skriver " förlåt för att jag inte bloggat på ett tag".
VADÅ FÖRLÅT? Är det något att be om ursäkt för? Jag tror knappast att dom personerna som läser bloggen skadas  allvarligt av att inte läsa den.. "förlåt"
Lite självinsikt får man fan ha och sluta tro att världen snurrar runt dess blogg och vardagsskrivande.
.
" förlåt att jag inte hunnit skriva vad jag har gjort för pisstråkigt idag som ingen bryr sig om men jag tror att folk bryr sig eftersom att jag är dum i huvudet och inte förstår att alla är lika självupptagna som jag, jag förtjänar att bli skuren med en pizza skärare som straff och hamna i en fritös med 135° olja."

Banan skal på bordet.

Cyklar från frösön med en öppen läderjacka med vinden i mitt för långa hår. Kollar ut mot vattnet, möter lite folk som går och blir plötsligt väldigt osäker på vilken sida av vägen som jag ska cykla på. I Aspås hade vi varken mötande folk, vatten, broar eller trottarer.  Vattnet var fint när jag cyklade på bron med mormors gamla cykel. Det skulle varit coolt om bron gick sönder precis bakomför mig och jag fortsätter cykla och hela bron faller sönder som snö precis bakomför mig. Men jag bara chillar och trampar vidare. TILLS JAG KÖR PÅ EN BJÖRN OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.
Det finns människor som blir döpt till björn ibland. eller björland. 

fichieya

Man var tvungen att bli medlem på existenz för att se alla dom nakna länkarna.
Nu är jag medlem.

6kextexmex

Idag har jag varit en hårt arbetande karl från 10.30 till 16.00 på frösön där jag har stått och packat tunnbrödschips i timmar. Jobbet ligger vid bilprovningen, precis som Mica, som hjälper människor med ett visst behov att få jobb, tex människor som är lite speciella och inte kan ha ett vanligt jobb. Så när jag skulle ta mig hem så gick jag först runt lite på parkeringen och frågade svin artigt om det var någon som hade vägarna förbi och om jag skulle kunna få åka med. Ingen ville ha mig i deras bil så jag gick mot busskuren och väntade på bussen, där stod även ett gäng medelålders gubbar som troligtvis hade varit på Mica. Plötsligt så åker en bil förbi busskuren väldigt fort, och det tyckte alla gubbarna var väldigt farligt och dom stod och pratade om den bilen hela väntetiden och om hur fort den körde. Dom kunde absolut inte släppa hur fort den där bilden körde på en 50 väg. Men dom var skön, jag ska nog åka buss därifrån varje dag i fortsättningen bara för att höra deras sköna konversationer med varandra.
Gött att jag har tappat bort plånboken också.

Shut up island.

Det uppstod komplikationer med min laddare, jag glömde den hos gustaf. Så jag tog mormors as fräscha cykel och cyklade uppåt i kvällsolen. Då kom jag på att jag fan ska börja cykla varje kväll det är fint väder, bara ut och cykla liksom. As chill ju.
Nu är jag med Ellen och kollar på shutter island. fast jag är fedt trött..

show me ur genitals.

Vi hänger på chatroulette. möt oss där if u wanna show boobs and genitals

svad

Mitt huvud är slöare än allt och jag ligger i Gustafs mammas och pappas säng.
Before My Damnation våldtar mitt huvud ännu hårdare när Gustaf spelar deras musik i hans högtalare och jag dör av trötthet.
Men jag myser med pojkar, det är lugnt. stora pojkar...

Before My Damnation.


kingar

Lirar Guitar Hero hos gustaf! det äger som fan.kingar

800 °

Sussar med dom här pojkarna inatt!
jag har druckit donken kaffe så nu är jag varmare än voldemort.

fedt Much bilders.

Fuck money, diamonds, and bitches, don´t need them. -  Tyler "wolf" the creator.

Stupid Stupid pelvis

Gårdagen.

.
Det blir nog en lugn kväll denna kväll. Har aldrig gillat lugna kvällar. Ordet låter fett tråkigt.
men jag orkar inte kämpa för att få till en hård ute kväll. Damn.
På måndag börjar mitt liv som en hårt arbetande man. Kanske dags att skaffa fru och barn när jag ändå håller på.
Fast ne, då måste jag dela mina pengar med andra, aldrig.
gillar dessutom inte barn... eller fruar.
Fast barn skulle ju eventuellt kunna vara en bra investering om man tränar upp dom till något bra. Alltså så dom blir världsmästare i tex fotboll, tennis, golf. Sen när dom tjänar fett med pengar så tar man sin del av kakan.
obs. jag har inte bakat kakorna...

www.heydudess.blogg.se

Läs Julias sköna blogg! Riktigt bra design och väldigt fina bilder. Jävligt bra klädstil har hon också.
klicka på bilden. In&läs!

Zip champagne

frukostfrukostfrukost.
Yesterday var en bra kväll.

just såhär


Godnatt måne

Dricker laktosfri mjölk för att mina mage är en sopa som inte pallar riktig mjölk.
Jag har riktigt ont i huvudet och jag slog min kära vän abel på käken ikväll jag är snällis jag vill vakna och fåfrukost på sängen med vatten och gott. godnatt kereste skaett katt ölslatt

Me <3 Photobooth

jätte stora ringar som jag skulle kunna ha som armband.

Jag vet hur du ser ut i nya kleeeeder.

Ett paket landande precis hos mig! Hela vägen från England.
Nya grejer från Asos! Linne, armband, halsband.
Hand köpt och skapad av mamma och pappa.
Anabola steroider från Russianpower.rs.
Shorts. armband, vit ramones tröja och röda hängslen från asos.
En grej jag rekommenderar är att ha kvar lappen på byxorna hängandes som en accessoar. näee snälla ha inte det.
Fast or die hette t-shirten. fan vad coolt.

Scofield.

Har inte tid med att äta, måste kolla på prison break nu.
Han är rätt så snygg. Nohomo

swett

Så fruktansvärt skönt. As tråkigt att hey baberiba inte finns längre. stört skönt program.

problem.

Det landade precis en ny tidning café på golvet vid dörren. Den som egentligen ska komma 21 juni. och jag har inte läst klart förra månadens tidning. jag är för upptagen...
Men om det står att nästa tidning kommer 21 juni kan den ju inte komma 5 dagar för tidigt. helvete.

enhörningar är fina.

Det är bara lite skönt att få sova till man vaknar av sig själv utan dumma alarm på mobilen.
Ikväll måste det hända något spännade och roligt. Säg till om det finns något ställe där det är spännande och roligt ikväll så kommer jag direkt. jaharu.
Jävla fin ring, som tyvärr var slut när jag skulle köpa den.Jävla .men den fanns! så jag hoppas att lite fina saker landar i mitt hem snart. Enhörningar är fina.

Hej vill du make love with me?


oj


hey Ho

Mina fötter är som fiskstensnjure. Dom är helt otroligt trötta efter typ 3 timmars tennis. Absolut skönaste känslan är ju att slita ut sig totalt sen lägga sig i soffan och vila till att en kanin kommer och väcker en med en morot.
Det här är en friend of mine.
Ibland så händer det att jag äter middag. Idag åt jag mat till middag.
Det är mitt senaste modetips- Liten svart kaffe från McDonald´s, 12 Kronor.

Peanuts.

Bild från gårdagen. Mr martin persson har mycket testosteron.
mr. Oskar hurtig kom på morgon besök.
Thugat runt på stan i skön värme med sköna pojkar.

"dumma slyna gör mig i en sandlåda"

Det står en gitarr vid tvn som jag önskar att jag kunde spela på. jag vill kunna spela gitarr, men det kan jag inte.
Jag vill kunna trolla också, för att det är så jävla coolt så jag dör.
Kunna måla hur bra som helst hade också varit pisscoolt att kunna, liksom att bara måla det man känner för.
Det kanske är dags för mig att sluta sno bilder från thathipsterporn och ta mina egna coola bilder.
hör av er om ni vill att jag ska ta kort på era bröst. Det är lugnt, jag gör det gratis.
Den bilden har jag däremot tagit från mig själv. Det sista jag skulle skapa i mitt liv är en fotoblogg eller ännu värre en modeblogg. Så fruktansvärt dumt så att jag hellre sticker baksidan av en sked genom ögat.
Jag hatar modebloggar och människorna som kommer med modetips som är dummare än dom själv.
Något som vore chill att göra är ju en skvaller blogg, bara sitta och hitta på massa feta saker. Då hade jag skrivit massa coola saker om mig själv.
Mobil till salu. frid niggeriniggers from the hood

Ge me mer

Sitter just nu och njuter av en donken kaffe.. Väntar på mirakel. Blev även blöt på håret när det regnade. Knullyr som ljuger om sol och förhoppningar. Yr är precis som tjejer..

kuk

jag vill ha kuk

Aspås


hipsterporn, thuglife, ville klippa sig.

min fett osköna hals håller mig uppe hostandes med värk osv.
Så jag lägger upp lite fina bilder som jag har tagit från delar av internet.
Ge mig något fint som man somnar ännu finare av.
En sak som jag tänkte på ikväll när vi spelade tennis var att vi egentligen skulle ha betalat 300 spänn för dom där 2 timmarna vi spelade. ÄR DOM DUMMA I HUVUDET?
förstår dom hur mycket pengar det är om man vill spela 3 gånger i veckan?
30 kronor timmen hade ju kanske varit rimligt men fan inte 150.
Då är jag hellre så här damn badass och skippar själva betalningsproceduren och går direkt till tennisbanan.
Det är lugnt, jag kan betala i natura. det är det som livet går ut på, att göra rätt för sig genom sex.
såg nyss på aftonbladet.
1. Hoppa inte studsmatta . dumma unge.
2. Gör det absolut inte när pappa klipper gräset, hjälp till istället. dumma unge.
3. jag antar att pappa här inte har sett alla sagan om ringen filmerna, alla filmer går inte fort. . Dumma pappa med dumma jämförelser.
4. Det var trots allt bara en tå, en tå. Lilla ville klarar sig nog lika bra utan den där tån. Är man 4 bast så är det ju bara jävligt coolt med ärr. Han lär få ligga en hel del när han kommer tillbaka till dagis. Jag vet inte riktigt vad man gör på dagis, det var så länge sen jag gick där, men jag antar att han får någon " krya på dig, eftersom att din pappa råkade slänga ner dig från studsmattan och hugga dig med gräsklipparen"-tårta.
5. Dumma dumma dumma dumma aftonbladet som skriver om dåliga saker och dumma Svenssons.
Jag skulle kunna skriva i en evighet om Villes tå, men nu orkar jag inte riktigt längre.

PEACE THE OUT FOOTFETISH

.

Nattsur är vad jag är. fuck u

Baam kazaam

Tennis på grus och i regn i 2 timmar! bäst bäst bäst. har dock jävligt ont i fötterna.
På tal om tennis.

Sheena is a punkrocker.

Tog en kaffe på Pause med dom här sköningarna! mycket trevligt.
Sedan sprang jag runt i det mysiga vädret med min ramones tröja och letade tider för att boka övningskörningnsutbildningstid.
Jag gillar min Ramones tröja, jag känner mig så hård och punk i den. Man ser ju hur sköna dom här killarna är. Beställde en vit ramones tröja igår från Asos. Beställde även lite schysta ringar och t-shirts med.
Snart tennis!

kingar


&


hög som ett fjäll

Hostat ihjäl mig hela natten.
Det är inge bra.
Nu måste jag snart ut på stan och uträtta ärenden!

http://ameliawass.blogg.se/

http://ameliawass.blogg.se/
Här är en fin blogg som tillhör Amelia!
in, läs och kolla på fina bilder!

Them good ol´ boys were drinking whiskey and rye, singing this will be the day that i die.

Jag förstår inte riktigt varför det finns en SOS funktion i lampan på mobilen, det är nog inte det första man drar upp och blinkar med när man har blivit överfallen, våldtagen, rånad.
"hejhej, jag ligger och blöder för jag har blivit skjuten i benet. kolla på min mobil som blinkar."
Det skulle vara om någon satte på mig en sån där porrig gagboll, skjutsade ut mig på en Ö och lämnade mig med min blinkande mobil. Då hade det varit bra.
Det är inte jag som har tagit dom förträffliga bilderna, jag lovar.
Jag vet inte vad som innebär med copyrightlagen och jag vet inte vad det kan ge för straff, så då gör det ju inget.
Det är så, vet man inte att det är emot lagen så kan man inte dömas.
Jag ligger just nu själv i min säng och lyssnar på hästpojken. Det är ett jävligt bra band ska du veta. Så sjukt bra text i alla låtar.
Åh nu kom det en låt som heter American pie med Don Mclean.
för nästan exakt ett år sen satt jag i Aspås med några nära vänner på en altan och lyssnade på den här låten samtidigt som vi rökte cigarr och drack whisky i bara överkroppar för att våra kläder inte skulle stinka cigarr, så att vi inte skulle få stryk när vi kom hem.  Fan vad fint minne.
Them good ol´ boys were drinking whiskey and rye, singing this will be the day that i die
and there we were, all in one place - a generation lost in space.

Hittade


åh hon är så bra.


I Give you the morning om det inte regnar.

Nu sitter jag själv i min soffa. Jag är verkligen på ett sånt där myshumör och behöver lite närhet och kärlek.
Om bara prostution hade varit lagligt...
Always one foot on the ground.

jag fick ett klick.

Nu går jag ut och promenerar, för att det är något jag tycker är skönt. precis som anton. han är skön.
Tycker om dig ändå. <3

A serbian film.

Kollade precis på A serbian film. Måste ses!
- om man gillar gulliga filmer.

owe wallram.

En värd frukost klockan halv 4.
-chickenwings
-milkshake
-strips.
Nu är jag lika trött som piss

Nyvaken i ett instängt mysigt rum.

Att vakna av biltrafik och pratande människor utanför fönstret måste vara ett av dom skönaste sätten att vakna på på morgonen.

Det är varmt i mitt rum.


Friderisius

Jag älskar hur trött jag är och kan sova hur mycket jag vill men jag gör det inte för att jag är så bra.
Jacob sover i min sova.
Anton kollar på film i min soffa.
KLockan är 20 i 4.
frid frur

sönder min hals!

Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.
jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till vals
jag glömde mina drömmar precis där din axel blir till vals
jag glömde miina lemmar precis där din hals blir till en axel.

Han Vill Dricka Rött Vin Och Ligga Med Snygga Tjejer.


Någonstans mellan porr och knark.

Anton kommer och myser med mig på söndagskvällen. .

Med klockan i handen och hatten på golvet. Vi förtjänar nog ändå att få köpa lite koks oså


WHITE AUTHOR, BLACK SOUTHPAW BOXER

WABSB

,


RSS 2.0